Q-Interim overlay

Zakelijke dienstverlening

Bij het zakelijk draaiende houden van een bedrijf komt vaak heel veel kijken. Valt er één belangrijke schakel weg, dan kan dat grote gevolgen hebben, financieel en organisatorisch. Bij Q-Interim kennen we die kwetsbaarheid maar al te goed. Voor ons is en blijft het een uitdaging om creatief mee te denken met een klant. Onze vele goede contacten helpen daarbij.

Zeker van je zaak met Q.

Zakelijke dienstverlening is een breed begrip. Voor ons is dat geen punt. Q-Interim kan mede dankzij haar uitstekende netwerk op de arbeidsmarkt snel en efficiënt bemiddelen in elk beroep dat ondersteunend is voor een bedrijf. Q-Interim levert maatwerk af.

Als uitzendorganisatie streven wij ernaar een verlengstuk te zijn van onze opdrachtgever. We onderscheiden ons door met onze jarenlange kennis en kundigheid zeer nauw betrokken ze zijn in het proces. We evalueren doorlopend, houden de lijnen kort. Voor zowel opdrachtgever als medewerker is er één vast aanspreekpunt. Door middel van het inzetten en toepassen van een persoonlijkheidstest kunnen we vooraf toetsen of iemands persoonlijkheid en drijfveren matchen met de vacature. Op deze manier zijn we allemaal zeker van onze zaak.