Over ons

De Q in Q-Interim staat voor Quality. Daarin onderscheiden we ons van het gros van de intermediairs op de arbeidsmarkt. Kwaliteit die we alleen maar kunnen bieden door selectief te zijn.

Door selectief te zijn, zijn we misschien niet het grootste, maar wel het beste uitzendbureau in de regio. Door selectief te zijn, zijn we misschien niet de bekendste detacheerder, maar worden we wel gevonden door de sollicitanten en opdrachtgevers die ons zoeken. En wie ons eenmaal gevonden heeft, gaat niet snel meer weg.

Met onze diensten op het vlak van Uitzenden & Detacheren, Werving & Selectie, Outplacement en Payrolling hebben we voor iedereen een passende personeelsoplossing. Of u nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke arbeidskracht ter versterking van uw organisatie: wij hebben de juiste kandidaat voor u.

Q-Interim bemiddelt personeel in de sectoren commercie, techniek, logistiek, beveiliging, horeca, bouw, productie en administratie. Q-Interim heeft haar kantoor in Maastricht, in het mooie stadsdeel Wyck, schuin tegenover het station.

Q-Interim is NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van de NBBU .