| 01 April 2016


De directie van Q-Interim heeft het team enorm verast! Van 's middags tot 's avonds was er een planning gemaakt, het één nog leuker dan het ander.

We begonnen in de Escape Room, nadat we de weg naar de uitgang hadden gevonden, vervolgden wij onze tocht naar de markt in Maastricht, even een drankje doen, totdat er ineens een limo voor kwam rijden! Erg indrukwekkend....zeker toen bleek dat deze ons kwam ophalen! Op naar België, waar de partners van ons team al aanwezig waren, om heerlijk te dineren bij Sapere.

In 12,5 jaar is Q-Interim gegroeid. Niet alleen qua interne collega's, maar ook het aantal flexkrachten is flink toegenomen. Onze dienstverlening werd uitgebreid met Werving & Selectie en Payrolling. Maar ook de branches waarin we werkzaam zijn. Waar we begonnen met bemiddelen van vakspecialisten in de techniek, werken we nu ook binnen commercie, administratie, bouw, financien etc etc. In onze team-samenstelling is gelukkig weinig gewijzigd!

We zijn enorm trots op al onze flexkrachten, zonder hen geen Q-Interim! Bedankt voor alle jullie jaren trouw werknemerschap!

Wij zeggen: op naar de volgende 12.5 jaar!