Q-Interim overlay

Payrolling

Heeft u de perfecte kandidaat gevonden om bij u te komen werken, maar wilt u het werkgeverschap graag uitbesteden? Dan bent u bij Q-Interim aan het juiste adres.

De dienst Payrolling van Q-Interim staat voor professionele begeleiding, gemak en flexibiliteit tot 5,5 jaar. Met Payrolling verandert er niets op de werkvloer; u blijft zelf verantwoordelijk voor de aansturing van uw zelf geworven medewerkers.

Alle formaliteiten rondom uw personeel besteedt u uit aan Q-Interim. Tegen een vooraf besproken tarief nemen wij alle administratieve lasten uit handen. We stellen de arbeidsovereenkomst op, zorgen voor de betaling van het loon, verstrekken salarisspecificaties en jaaropgaven, verzorgen de aan– en afmeldingen bij de Belastingdienst. Ook worden de pensioenafdrachten verzorgd en wordt het vakantiegeld voor de medewerker gereserveerd.

Zelfs de ziek- en herstelmeldingen en alles wat daar wettelijk bij komt kijken nemen wij u uit handen.

Q-Interim is formeel werkgever, draagt zorg voor goed werkgeverschap en aanvaardt de daarmee samenhangende juridische risico’s. Voor u geldt: wel de lusten, maar niet de lasten van eigen personeel.

Heeft u vragen over payrolling of wilt u graag uw medewerker aanmelden voor payrolling bij Q-Interim?

Neem dan telefonisch contact met ons op: 043-3270345